Door onze unieke wisselservice heeftjouw bedrijf altijd een natuurlijke aankleding met de mooiste zijdebloemen uit het seizoen, een verzorgde uitstraling

en blijf je naar gasten en bezoekers toe vernieuwend.

Wij creëren de sfeerdie jij zoekt!

Bloemen zijn prachtig, en niet meer weg te denken uit het zakelijke interieur. Mits ze goed verzorgd zijn en passen bij de locatie. Bloemen en planten van Bloemen Zonder Water blijven mooi. Altijd en overal. Het geheim van dit succes is zijde. Dit prachtige product heeft zich de laatste jaren uitmuntend ontwikkeld in kwaliteit waardoor het de vergelijking met verse bloemen aankan. Ze zijn onderhoudsvrij, kostenbesparend en duurzaam.

Door onze unieke wisselservice heeft jouw bedrijf altijd een natuurlijke aankleding met de mooiste zijdebloemen uit het seizoen, een verzorgde uitstraling en blijf je naar gasten en bezoekers toe vernieuwend.

Contact

We love to inspireExplore our recent projects

SS Rotterdam
Looije Group
Aqua Asia Club
TEAM-kappers
Siebel juweliers
Holland Casino

Bloemen zonder water

De voordelenop een rijtje

Niet van echt te onderscheiden;
Kostenbesparend;
Mooiste kwaliteit zijden bloemen;
Onderhoudsvrij;
Bloemstukken die passen bij het seizoen;
Sfeervolle en Exclusieve uitstraling;
Naar wens te creëren;

"Het team van Bloemen Zonder Water doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Voor ons een betrouwbare leverancier die meedenkt, creëert en geen uitdaging uit de weg gaat. Elk seizoen weten ze ons weer te verbazen."

Boy van Niel - Maximizd

Wij kennen geen 'standaard' producten.Wij maken alles op maat.

Daarvoor komen we eerst bij je op bezoek. Waar wil je een bloemstuk hebben? Hoeveel ruimte is er voor een arrangement? En welke kleuren en stijlen spreken je aan? Pas dan gaan we aan de slag. Met een scherp oog voor creativiteit, met gebruikmaking van de mooiste materialen.

Bloemen Zonder Water is een klantvriendelijke leverancier. We denken graag met je mee. We komen graag met nieuwe ideeën. Niet alleen qua kleur en compositie, maar ook in de keus van vazen en potten. Altijd staan úw wensen voorop. Niet voor niets werken we al jarenlang samen met veel van onze klanten.

Contact

ImpressieMet het seizoen mee…

Zo vraagt ieder seizoen om haar eigen sfeerbeleving. De natuur kleurt van frisgroen naar oranjegeel tot rood. Ieder seizoen zullen spannende nieuwe kleuren van jouw zijden bloemstuk je winkel, hotel of etalage opfleuren.

Maak van elk seizoen er een om nooit te vergeten: geniet, beleef en ervaar de schoonheid en gemak alsof er geen morgen is.

Voor de eerste keer zijdebloemen? We komen graag bij je op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.

Vul ons contactformulier in en wij bellen je z.s.m. terug.